vineri, 14 septembrie 2012

Statiunea montana Poiana Brasov


Poiana Brasov este renumita atat in tara noastra, cat si peste hotare datorita numeroaselor partii de schi care sunt fie pentru cei ce incep sa schieze, fie pentru cei experimentati. Cazarea in Poiana Brasov se poate cauta online unde proprietarii de pensiuni, vile, hoteluri posteaza ofertele de cazare pentru fiecare perioada a anului.
Online se gasesc cele mai multe oferte de cazare in aceasta zona si bineinteles mult mai mici decat la agentiile de turism care percep taxe si comisioane.

Poiana Brasov se gaseste la baza Muntelui Postavarului, in Carpatii Meridionali , la o altitudine de peste 1000 de metri. Aceasta zona este inconjurata de 4 masive muntoase: Piatra Craiului cu altitudinea de 2230 de metri, Piatra Mare cu o altitudine de 1850 de metri, Bucegi cu altitudinea de 2500 de metri si bineinteles Postavarul cu o altitudine de 1800 de metri.

Aceasta zona turistica poate fi vizitata fie iarna, unde se poate schia, se poate face plimbari cu telescaunul si telecabina. Cu ajutorul telecabinei se poate ajunge la Babele si Sfinxul, unde se gasesc formatiuni muntoase rare in tara noastra. Vara turistii pot face drumetii pe muntele Postavarul dar si in jurul  statiunii, unde se gasesc drumuri marcate pentru ca turistul sa fie in siguranta, unde se pot vedea animalele salbatice, padurile care inconjoara zona, etc.

Hotelurile din Poiana Brasov ofera locuri de cazare pentru fiecare turist. In aceste hoteluri se pot caza turisti care nu dispun de un buget bogat, care vor un loc decent pentru a se caza, dar si pentru cei ce vor sa se relaxeze in piscinele inchise, la spa, sauna, sau sa faca miscare la salile de fitness. Cazarea in aceste hoteluri se poate cauta online pe site-urile de specialitat unde proprietarii isi posteaza toate detaliile despre hoteluri pentru ca turistul sa aleaga cea ce doreste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu