luni, 3 septembrie 2012

Prezentarea orasului Cluj-Napoca


Orasul Cluj este situat in Transilvania, fiind inconjurat de munti. Persoanele care doresc sa viziteze acest minunat oras  pot sa caute pe internet fel si fel de oferte care mai de care mai atractive pentru a se bucura de tot cea ce ofera Clujul: locuri incarcate de istorie, plimbari pe munte in afara orasului, relaxare la hotelurile de lux, etc.


Pentru tinerii absolventi de liceu si care doresc sa isi continue studiile superioare, pot sa aleaga acest oras unde se gasesc o varietate de universitati: Universitatea Politehnica Cluj, Facultatea de Medicina, etc. Cazarea in Cluj se poate cauta online unde proprietarii de vile, pensiuni, hoteluri, apartamene ofera locuri de cazare la preturi atractive. Turistii pot sa bucure de ofertele pe care proprietarii le fac: fie micul dejun gratuit, fie la peste 4-5 nopti de cazare, una este gratuita, fie reducei la pretul de cazare unde numarul noptilor de cazare depaseste 6 zile.

Persoanele care vin in acest oras in calatorie de afacere, pot sa aleaga hotelurile de lux care sunt dotate cu sali de coferinta, unde discretia si linistea sunt pe primult loc. Mancarea in aceste hoteluri sunt fie cu specific local, unde cel mai mult predomina mancarea ungureasca, fie mancarea traditional romaneasca. Dotarile hotelurilor de lux din Cluj Napoca se ridica la rangul hotelurilor in strainatate, aici gasindu-se sali de fintness,  saune, spa unde personalul trateaza turistii impecabil, baruri cu bauturi din cele mai fine, etc.

Cluj Napoca este cunoscut in tara pentru locurile pline de istorie, aici gasindu-se muzee, case memoriale, statui ale persoanelor care au facut ceva semnificant pentru acest oras. Pentru cei ce adora sa traiasca in aer liber, pot sa caute cazare in afara orasului, la poalele muntilor, unde locuitorii zonei ofera cazare in propriile case si unde turistii pot sa se bucure de mancarea specifica zonei, de obiceiurile locuitorilor, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu