miercuri, 5 septembrie 2012

Ofertele imobiliare din orasul Bucuresti


Persoanele care doresc sa inchirieze sau sa cumpere un apartament, garsoniera, vila , pot cauta online cele mai bune oferte imobiliare din Bucuresti.
Pentru aceia ce sunt interesati sa cumpere sau sa inchirieze un imobil in Bucuresti, pretul se face in functie de anumite conditii:

-daca imobilul este pozitionat intr-o zona criculata din capital cum ar fi: Piata Victoriei, Piata Unirii, Dorobanti, B-dul Magheru, pretul este mult mai scump decat in alte zone. De exemplu imobilele de vanzare sau cumparare din zona Drumul Taberei sunt ieftine deoarece metroul nu are acces in aceasta zona.

-o alta conditie care creste pretul apartamentului, garsonierei, vilei  sunt dotarile pe care proprietarul le face: aparatura electrocasnica de ultima generatie, mobile noua, etc.

-daca apartamentul, garsoniera care este data spre inchiriere sau vanzare se gaseste intr-un bloc construit recent, pretul creste considerabil decat daca se gaseste intr-un apartament construit inainte de revolutie.

Pentru aceia ce urasc sa caute pe la agentiile imobiliare pentru a achizitiona sau inchiria un imobil, pot cauta online. Pe internet proprietarii de imobile isi posteaza cele mai bune oferte prin care viitorul proprietar sau chirias poate intra in posesia lui. Datorita internetului majoritatea celor ce vor sa achizitioneze un imobil economiseste o suma considerabila de bani deoarece daca se apeleaza la o agentie imobiliara aceasta percepe taxe si comisioane, pe cand daca se cauta imobile cu ajutorul internetului se lucreaza direct cu proprietarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu