joi, 30 august 2012

Oferte de cazare in statiunea Moeciu


La cativa kilometrii departare de orasul Brasov se gaseste o comuna incarcata de locuri istorice, cu privelisti de o minunatie deosebita. Acest minunat loc, este comuna Moeciu, care se pare ca an de an este destinatia favorita a turistilor care adora muntele si istoria poporului roman.
Pentru aceia ce vor sa isi petreaca concediul in Moeciu, pot alege cazarea la vile si hoteluri unde propriatarii fac fel si fel de oferte pentru ca a atrage turistii.


Comuna Moeciu este situata in Tara Barsei, in Depresiunea Brasov si este alcatuia din mai multe sate, fiecare din ele oferind ceva unic in Romania. De exemplu in satul Pestera s-au facut sapaturi arheologice prin care s-a descoperit urme de locuitori din timpul paleoliticilor, iar in satul Drumul Carului s-au gasit urme de locuitori de pe vremea dacilor.

Moeciu s-a facut cunoscuta in randul turistilor datorita Castelului Bran, care este un punct turistic extreme de important in tara noastra. El a fost construit la ordinul regelui ungar care stapanea la aceea vreme Transilvania pentru a-I servi drept loc de aparare impotriva atacatorilor. Acest castel este  cunoscut peste hotare datorita legendelor care se vehiculeaza cum ca aici ar fi locuit Vlad Tepes, sau cum ii spun strainii, Dracula.  In acest castel se gaseste un muzeu care se intinde pe 4 etaje , aici gasindu-se arme, armuri, ceramici, mobilier, de pe vremea reginei Maria, iar in curtea castelului se gaseste un muzeu al taranului, aici fiind expuse lucruri ale locuitorilor din Culoarul Rucar-Bran.

Ofertele de cazare in statiunea Moeciu se pot gasi online, unde proprietarii de pensiuni, vile, hoteluri isi expun cele mai bune conditii de cazare pentru ca turistii sa se simta mai bine ca acasa. Ofertele de cazare sunt care mai de care mai atractive, fie cu mic dejun inclus, fie la cel putin 5 nopti de cazare una este gratuita, sau reduceri de pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu